Dolazi nam prva međunarodna lutrija na blockchainu

3

Blockchain tehnologija nam je pred vratima, sve više projekata počinje primjenjivati mogućnosti koje s ovom tehnologijom dobivamo, ali samo neki od njih rješavaju prave probleme.

Blockchain će promijeniti mnoge industrije

Svima je jasno da će blockchain promijeniti mnoge industrije, neke na bolje, neka na lošije. No sve u svemu, neki problemi su do sada bili nerješivi, a s ovom tehnologijom je iste napokon moguće riješiti.

Pogledajmo primjer lutrije, kasina i klađenja, odnosno gambling industriju. Sigurno veliki postotak nas misli da u njihovim algoritmima koji određuju pobjednika postoji neki dio koji osigurava da vlasnik nikada ne završi u minusu. Realno, tko vjeruje da je loto baš toliko random? Vjerojatno nitko

Sjetimo se samo nedavnog skandala, kada je Eddie Tipton, bivši direktor informacijske sigurnosti U.S. Multi-State Lottery Association, ubacio u sustav dio koda koji mu je omogućio manipulaciju random izgeneriranih brojeva. S tom mogućnosti je mogao pretpostaviti koji će brojevi biti izvučeni za svaki dan u godini. Naravno da je to iskoristio te je osvojio jackpot u vrijednosti $14.3 milijuna. Manipulacija je otkrivena, te je Tipton proglašen krivim, a za to je dobio 10 godina zatvora.

Loto na blockchainu

Pojavio se na kripto tržištu novi projekt, projekt koji se upravo dotiče ovoga problema. Loto u kojemu je sve transparentno i vidljivo je upravo onaj koji ne može varati svoje igraće. Fire Lotto dolazi sa svojim inovativnim projektom, a rade prvu međunarodnu lutriju na blockchainu.

Primarni cilj Fire Lottoa je kreirati međunarodnu lutriju s velikim fondom nagrade i brzim prebacivanjem nagrade onima koji pobjede. Online lutrije znaju biti komplicirane, ali u ovome slučaju je tim dizajnirao sustav koji je jednostavan za korištenje čak i onima s osnovnim poznavanjem računala.

S obzirom na to da su na javnom blockchainu, svi mogu vidjeti ponašanje algoritma, te tako biti sigurni da je pobjednik izvučen random, bez namještanja. Fire Lotto je baziran na Ethereum platformi, a možda najbitnija stvar jer da za razliku od većine drugih ICOa ova ekipa već ima gotov proizvod.

Nagradni fond veći od milijun dolara

Kao što smo već ranije napomenuli, jedan od ciljeva Fire lotto je da osiguraju veliki nagradni fond. Iz toga razloga garantiraju da će prvi fond iznositi barem milijun dolara. Odnosno, 70% iznosa prikupljenog od prodaje listića će se alocirati na nagradni fond. Bitno je napomenuti da je milijun dolara minimalan fond kojeg tim garantira, no vrlo lako se taj fond može popeti na nekoliko milijuna dolara.

Ako u prvome krugu nitko ne osvoji glavnu nagradu, koristit će se isti sustav kao u tradicionalnoj lutriji. U prijevodu to znači da će se nagradni fond za idući krug povećati s dijelom koji nije osvojen u prvom krugu. Jackpot će rasti sve dok pobjednik ne bude izvučen.

Jedna od najvećih prednosti ovakvog lota je činjenica da će se nagrada isplatiti pobjednicima gotovo pa instantno, jer se ipak isplaćuju kripto valute preko blockchaina.

Iskusan tim stoji iza ovoga projekta

Tim koji stoji iza ovoga inovativnog projekta se sastoji od tehničkih i financijskih poduzetnika, a iza sebe imaju desetljeća radnog iskustva u industrijama kao što su blockchain, kriptografija, online gaming itd. Te kako najavljuju, nudit će raznim sudionicima različite affiliate programe kako bi za promociju ovoga projekta mogli zaraditi neku naknadu od prodaje loto listića.

Fire Lotto nudi jedinstveni i inovativni način igranja lota, način koji je baziran na blockchainu, decentraliziran i siguran. A ako želite upravo vi biti jedan od pobjednika u ovoj lutriji, saznajte više informacija na njihovim službenim web stranicama https://firelotto.io/

“Fire

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

3 Comments

  1. Pingback: Lutrija na blockchainu do sada prikupila više od $5M - Hrvatski Bitcoin Portal

  2. Pingback: Fire Lotto sudjelovao na blockchain konferenciji u Švicarskoj - Hrvatski Bitcoin Portal

  3. Pingback: Fire Lotto sudjelovao na blockchain konferenciji u Švicarskoj - Crypto Telegraf

Leave A Reply

X