Lutrija na blockchainu do sada prikupila više od $5M

0
Nedavno smo vam pisali o prvoj transparentnoj lutriji na blockchainu Fire Lotto, a sada vam donosimo novosti o tom projektu.

Što je Fire Lotto?

Pojavio se na kripto tržištu novi projekt, projekt koji se dotiče problema prevara i nepovjerenja prema lutriji. Loto u kojemu je sve transparentno i vidljivo je upravo onaj koji ne može varati svoje igraće. Fire Lotto dolazi sa svojim inovativnim projektom, a rade prvu međunarodnu lutriju na blockchainu.
Primarni cilj Fire Lottoa je kreirati međunarodnu lutriju s velikim fondom nagrade i brzim prebacivanjem nagrade onima koji pobjede. Online lutrije znaju biti komplicirane, ali u ovome slučaju je tim dizajnirao sustav koji je jednostavan za korištenje čak i onima s osnovnim poznavanjem računala.

Pre-sale uspješno završio

Kao što smo ranije pisali, Fire Lotto je imao početkom godine pre-sale na kojem su prikupili nešto više od 5 milijuna dolara, te time dostigli soft cap. Ne samo da su dostigli soft cap već su prikupili duplo više nego što je bilo planirano.
Do sada je više od 5000 individualaca investiralo, a pre-sale je imao podršku za ETH, BTC te američke dolare. Od tih 5000 investitora su uspjeli prikupiti $218k u fiatu, 3979 Ethera, te 105 Bitcoina.

Jackpot vrijedan 468 ETH već dostupan

Oni nisu krenuli na ICO sa idejnim rješenjem, već je proizvod prije početka ICO-a bio spreman. Stoga već sada možete kupiti svoj listić za lutriju te iskušati svoju sreću.

Listići su dostupni pod fiksnom cijenom od 0.003 ETH, a možete isprobati tri različita Jackpota. Agregirana nagrada u sva tri Jackpota iznosi 468 Ethera, gdje je iznos od 383 Ethera u najvećem jackpot poolu.

Fire Lotto nudi jedinstveni i inovativni način igranja lota, način koji je baziran na blockchainu, decentraliziran i siguran. A ako želite upravo vi biti jedan od pobjednika u ovoj lutriji, saznajte više informacija na njihovim službenim web stranicama https://firelotto.io/

“Fire

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X