Fire Lotto sudjelovao na blockchain konferenciji u Švicarskoj

0

Nedavno smo vam pisali o prvoj transparentnoj lutriji na blockchainu Fire Lotto, a sada vam donosimo novosti o tom projektu.

Što je Fire Lotto?

Fire Lotto je projekt koji se dotiče problema prevara i nepovjerenja prema lutriji. Loto u kojemu je sve transparentno i vidljivo je upravo onaj koji ne može varati svoje igraće. Fire Lotto dolazi sa svojim inovativnim projektom, a rade prvu međunarodnu lutriju na blockchainu. Njihov primaran cilj je kreirati lutriju koja bi bila međunarodna i imala bi velik fond nagrade. Online lutrije su komplicirane, a još je više kompliciran postupak isplate nagrade. Preko Fire Lotta postupak isplate je gotovo momentalan, jer vam se isplaćuju kripto valute koje odmah sjedaju na vašu adresu.

Novosti o projektu?

Već smo u nekoliko navrata pisali o ovoj revoluciji u loto industriji, a sada vam donosimo novosti. Tim koji stoji iza projekta je dodao SAFT na svoje web stranice, te time omogućio US investitorima da sudjeluju u njihovom pre-ICOu koji je trenutno u tijeku.

Founderi aktivno idu po blockchain konferencijama diljem svijeta te upoznaju kripto entuzijaste i prezentiraju svoj projekt, tako su jučer održali prezentaciju u Švicarskoj na Switzerland Blockchain Summit Zurich, gdje su pokrenuli pregovore s jednom velikom kripto burzom.

Naravno, Zurich nije jedini, te prema njihovom medium članku, tijekom ovoga mjeseca imaju u planu pojavljivanje i predstavljanje na idućim eventima.

  • March 10 London, UK Crypto Investor Show
  • March 13–14 Macau, China IGaming Asia Congress IGA
  • March 19 Dubai, UAE Blockchain innovation and investment summit
  • March 21–22 Berlin, Germany Cryptocurrency World Expo — Berlin Summit

Ako se nađete na nekome od ovih eventa, preporučujemo vam da se face to face upoznate s ovom izvanrednom ekipom.

Dostupna lutrija s fondom od 668 ETH!

Fire Lotto je ovaj tjedan u nagradni fond dodao još 100 ETH, te trenutni nagradni fond iznosi impresivnih 668 ETH, a listić za lutriju je dostupan već od 0.003 ETH.

Fire Lotto nudi jedinstveni i inovativni način igranja lota, način koji je baziran na blockchainu, decentraliziran i siguran. A ako želite upravo vi biti jedan od pobjednika u ovoj lutriji, saznajte više informacija na njihovim službenim web stranicama https://firelotto.io/

“Fire

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X