Investicijska sekcija – BullBear Analytics

1

Nakon dugog statusa ideje, napokon smo realizirali sekciju koja će biti posvećena analizama, špekulacijama i investicijama na tržištu kriptovaluta. Cijela sekcija dolazi u duhu partnerstva sa BullBear Analyticsom, firmom specijaliziranom za analizu tržišta kriptovaluta koja djeluje u ovom području još od ranog formiranja kriptotržišta 2010.

Cilj nam je pružiti uvid u cijelu tržišnu stranu bitcoina ali i drugih kriptovaluta kao što su Ether, Monero i Dash. S obizorom na popriličan interes naših čitatelja za tom tematikom, nadamo se da će ovakva sekcija zadovoljiti i te potrebe.

BullBear Analytics

Poznat i kao originalni “Bitcoin Analyst”, ekipa BullBear-a je u ovoj domeni još iz davne 2010 od kada pružaju komentare, ideje za trgovanje te precizno pogođene špekulacije kojima pomažu trgovcima pridobiti tržište u svoju korist.

Posljednjih 3 godine, njihov je ProTrade performans donio 5 puta povrat investicije nad klasicnim “buy & hold” sistemom.

Investicijska sekcija

Na tjednoj bazi ćemo objavljivati prognoze i analize tržišta kriptovaluta koje će služiti kao objektivni pregled investicijskog i špekulacijskog potencijala. Molimo sve čitatelje da ukoliko će nastaviti pratiti ovu sekciju, uvijek odrade svoje istraživanje te se konzultiraju sa svojim financijskim savjetnikom. Sve analize i prognoze se moraju shvatiti kao objektivan savjet dok konkretno trgovanje uvijek ide na rizik osobe koja investira ili špekulira. Nikada nemojte špekulirat sa sredstvima koje ne možete izgubiti. Za sve detalje molimo vas da pročitate izjavu o korištenju BullBear Analytics analiza i prognoza

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

1 Comment

  1. Vidreven on

    Drago mi je zbog novog partnerstva i da je stranica malo živnula. U ovoj će se sekciji samo koristiti taj softver ili će biti i neke dublje suradnje s kompanijom?

Leave A Reply

X