Konferencija iMoney okuplja tržišne lidere u Guangzhou

0

U nizu uspona i padova kripto industrije, tržište uviđa potrebu za održavanjem konferencija koje su tu da okupljaju zajednicu kripto entuzijasta.

Konferencija pod nazivom iMoney Expo 2018, održat će u dvodnevnom trajanju od 2. do 3. studenog u gradu Guangzhou, u Kini.

iMoney Expo 2018 je cross-boarder događaj, koji će se sastojati od izložba, foruma, pitcheva, nagrada, Forex trgovanja, plaćanja, blockchaina, pozajmljivanja, crowdfundinga, osobnih financija, prijenosa novca, InvesTech, RegTech, InsurTech, sigurnosti i prijevara, bankarskih i računovodstvenih softvera, financijskog istraživanja, upravljanja gotovinom, umrežavanjem i svim ostalima aktualnim temama koje se dotiču ovog tržišta, a imaju potencijal za ostvarivanje poslovanja.

Financijska tehnologija prisiljava financijska tržišta i institucije na višu razinu poslovanja jer će ih u suprotnome tržište pregaziti.

Primjerice u Kini postoji ogroman rast korisnika koji obavljaju plaćanja putem mobitela. U statistici se navodi da čak i stanovnici koji žive na selu imaju ogroman broj korisnika mobilnog plaćanja. Od siječnja do listopada prošle godine zabilježeno je 12,8 bilijarda transakcija u kojima se plaćanje odvijalo direktno preko mobitela. Ovakav podatak bez obzira na ogroman broj stanovnika Kine, ukazuje na to da se mobilno plaćanje u Kini usvaja brže nego u američkim i europskim zemljama.  Ovaj primjer samo je jedan u nizu koji pokazuje da se brze promjene osobnih financija i načini plaćanja mijenjaju velikom brzinom, a njihovo usvajanje stanovništvo prihvaća još brže.

Usporedno s time ažuriraju se i bankarski softveri, sigurnosni sustavi  i ostala financijska tehnologija. Upravo ono što slijedi jest Blockchain, a on je još jedan primjer revolucionarne financijske tehnologije koja je uvelike olakšala trgovanje stranaka. Na konferenciji iMoney Expo 2018 pronaći će se ključni igrači ove industrije koji će spojiti istok i zapad stoga će se promicanje tehnologije proširiti u Kini, ali i na globalnoj razini. Organizatori ove konferencije na događaju iMoney Expo u Guangzhou očekuju preko 5000 posjetitelja.

Ako ste zainteresirani za više pojedinosti o događaju, sponzoriranju ili držanju predavanja, kontaktirajte organizatore na info@imoneyexpo.com

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply