Kripto burza Huobi širi se na Europsko tržište

3

Huobi je trenutno treća najveća kriptoburza u svijetu, s volumenom trgovine preko $1,5 milijardi u posljednjih 24h, a njezin sljedeći cilj jest osvojiti Europu.

Podaci sa CoinMarketCapa na dan 20.4.2018. pokazuju visoko rangiranu poziciju kriptoburze Huobi koja dokazuje svoju snagu na kriptotržištu.

U posljednjih 24h obujam trgovanja na kriptoburzi premašio je iznos od $1,5 milijardi, a najveći udio u obujmu trgovine ima najstarija kriptovaluta – Bitcoin.

Kripto burza Huobi želi biti prisutna u velikim gradovima, a prema našoj statistici London je grad koji je najaktivniji na sceni trgovanja kriptovalutama u Europi. Chern Chung, rukovoditelj poslovanja za Europu iz Huobi-ja

Ovim korakom kriptoburza će ponudit svoje usluge europskim klijentima, a moguće i da Huobi kroz ovaj strateški potez u Londonu vidi priliku za izgradnju suradnje s globalnim bankama u državi koje su do sada pokazale prijateljsku atmosferu prema kriptovalutama.

Chung je uz to poručio da se ne boje kontrola i da ne bježe od nikakvih regulacija već imaju zacrtane ciljeve koje žele ostvariti.

Potpredsjednik Huobi-ja, Peng Hu rekao je:

Nikakva Malta ni Švicarska, mi želimo London, još određenije i točnije jest da želimo osvojiti Britaniju i kroz nju doprijeti do Europskog tržišta.

Na popisu gradova gdje će se Huobi sljedeće proširiti, pronašao se i San Francisco, a rukovoditelji ove kriptoburze rekli su da je vrijeme da se prošire izvan Azije.

Potencijal Europskog tržišta

Europsko tržište postalo je zanimljivo svjetskim kriptoburzama pa je tako krajem ožujka kriptoburza Binance odlučila otvoriti ured u Malti. Također BitFury Grupa nedavno je najavila otvaranje ureda u Norveškoj.

Ono što privlači svjetska poduzeća jest potencijal ove industrije u Europi, zbog toga što se ovo područje nije počelo boriti protiv tehnologije već prihvaća njezinu prisutnost i revoluciju koju donosi sa sobom te za sada želi živjeti s njom uz regulacije koje su ionako neophodne za postizanje punog sjaja kriptovaluta.

Prisjetimo se da su prije nekoliko dana 24 države članice EU potpisale povelju o Europskom Blockchain Partnerstvu gdje se stvara međunarodni prostor za razvoj i istraživanje ove tehnologije.

S time je došao i pristup fondovima od 300 milijuna EUR koji će biti na raspolaganju svim članicama, a Hrvatska se ipak nije pronašala na popisu ovog sporazuma jer “nije bilo interesa”.

Što vi mislite hoće li Europa postaviti novi centar kripto tržišta?

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

3 Comments

 1. Pingback: Belgija koristi Blockchain u humanitarnim potezima - Hrvatski Bitcoin Portal

  • Marina Zubić on

   Pozdrav Siniša,

   Hvala ti na ovoj odličnoj mapi, podjelit ćemo je i s našeg Facebooka kako bi je što više ljudi imalo prilike vidjeti 🙂

   Pozz

Leave A Reply

X