Kriptoburza ZB.com otvorit će svoja vrata na Malti

0

Prema obujmu trgovine kriptoburza ZB.com trenutno zauzima peto mjesto u svjetskom obujmu trgovanja kriptovalutama. Svoje poslovanje odlučili su preseliti u Europu, a vrata svojeg ureda otvorit će u St Julianu, živahnom poslovnom centru u srcu Malte.

ZB.com će postati dio “Blockchain Islanda”

Za početak će se odvijati operacije ‘crypto-to-crypto’ dok će se trgovina fiat valutama u crypto i obrnuto ponuditi nešto kasnije europskoj otočnoj naciji.

Malta je možda jedna od najprogresivnijih i najnaprednijih zemlja koje razmišljaju o budućnosti DLT-a, kriptovaluta i fintech tehnologije te nam je neizmjerno drago što ćemo i mi postati dio Blockchain Islanda-a. Jimmy Zhao, suosnivač ZB.com

Zhao je nastavio s entuzijazmom te najavio kako će suradnja uskoro zaživjeti.

Zhao je uz to rekao kako se ostale države kolebaju i podijeljenog su mišljenja oko toga dali da podupiru kripto burze i ICO-ove, Malta je s druge strane odlučna u tome da podržava ovu tehnologiju, a kriptoburze Binance i OKEx već su proširile svoje poslovanje na ovaj otok.

Zhao je rekao kako je nedavno bio pozvan na Maltu od strane svojih lokalnih partnera te je tom prilikom sreo guvernera Malte kako bi raspravio o mogućnostima poslovanja ZB.com. Ubrzo nakon toga je shvatio da je došao na pravo mjesto jer Malta gradi zajednicu i okruženje koji podupiru kripto sustav.

U trenutku pisanja članka, ZB.com zauzima peto mjesto prema obuju trgovine (podaci s Coinmarketcapa), a dnevno se trguje s više od $400 milijuna. Tehnologija koja dolazi iza ZB.com podržava i nekoliko drugih top-tier kriptoburzi kao što je EXX.com.

Više detalja o cijelom procesu dolaska ZB.com bit će na Malta Blockchain Summit, događaju koji će se održati u obliku dvodnevne konferencije 1. i 2. studenog ove godine na otoku Malti.

Premijer Malte, Joseph Muscat,  ujedno i jedan od ključnih predavača Malta Blockchain Summit rekao je:

Svjestan sam toga da ova tehnologija zahtjeva regulacije, ali činjenica jest da je ona već tu. Trebamo biti u prvom redu koji prihvaća inovacije, a ne smijemo si dozvoliti čekanje i na kraju kopiranje akcija i poteza koje su drugu učinili. Mi ćemo biti ti čiji će se koraci slijediti i na kraju kopirati.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X