Osvrt na Crypto Art Party

0

Jučer se u parku Ribnjak u sklopu Art Parka Zagreb odvio Crypto Art party. Crypto Art je bio jedno od najvećih okupljanja hrvatske kripto zajednice u posljednje vrijeme. Bilo je lijepo vidjeti sva ta poznata lica na okupu u kripto tematskom okruženju.

Što se sve događalo na Crypto Artu?

Crypto Art Party se održao 02.09., a sve je počelo u 18 sati kada se kripto družina počela okupljati na Ribnjaku. Uz mnoštvo zanimljivosti na eventu, posebno bismo istaknuli pet poznatih i renomiranih street art umjetnika koji su svoje umijeće pokazali pred brojnom publikom. Njihova djela imala su temu budućnosti koja nas čeka, onu digitalizacije plaćanja i kriptovaluta. Za svoj rad su dobili brojne pohvale sudionika eventa, a i mi moramo priznati kako su nas ugodno iznenadili. Spomenute radove možete pogledati u našoj galeriji.

Ljudi su kupovali pića kriptovalutama putem PayCek kripto platnog procesora te smo ih pitali što misle o tome. O ovome je izvjestio i RTL.

Većina je oduševljena konceptom te su drage volje iskoristili svoje kriptovaluta kako bi se osvježili, a i dodatan poticaj je bilo četvrto piće gratis ako ste plaćali kriptovalutama. Bilo je i onih koji nisu bili oduševljeni, a za to je zaslužno trenutno stanje na kripto tržištu. Tako se jedan od sudionika našalio da je ovo najskuplja piva koju je platio, jer je platio Ethereumom. To se dogodilo zbog stanja na Ethereum mreži o kojemu smo izvijestili ovaj tjedan, DEFI sektor trenutno stvara velike probleme te su zbog njega naknade za transakcije veoma visoke. Oni koju su pića kupovali kriptovalutama dobili su podsjetnik na ovaj event, prigodan otvarač za pivo te upaljače s PayCek logotipom. 

Ovim putem zahvaljujemo Electrocoinu na organiziranju ovog događaja jer je kripto zajednica napokon bila na okupu te se u ugodnoj atmosferi Art Parka Zagreb podružila te ažurirala o svim događajima na hrvatskom i svjetskom kripto tržištu. Čuli smo o brojnim zanimljivim projektima s našeg područja za koje nadamo da će imati globalni utjecaj.

Ako ste i vi posjetili Crypto Art Party, u komentarima nam javite svoje doživljaje ovog eventa! 

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X