BlockSplit – prva međunarodna blockchain konferencija u Splitu

3

Blockchain Hub Split, organizacija koja okuplja blockchain zajednicu u Splitu, organizira prvu BlockSplit konferenciju, koja ima za cilj okupiti 600 programera i poduzetnika. Konferencija će se održati od 27. do 28. travnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

BlockSplit konferencija je jedinstvena prilika za sve programere i poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u ovoj brzo rastućoj tehnologiji i pokrenuti uspješne blockchain projekte. Cilj konferencije je sudionicima omogućiti uvid u razvoj i primjenu blockchain tehnologije kako bi potom mogli nastaviti razvijati projekte unutar svojih zajednica.

Bogat raspored predavanja i radionica

Konferencija će pružiti niz programerskih radionica, programerskih i poslovnih prezentacija te prilika za umrežavanje. Prvi dan konferencije sastoji se od radionica, dok drugi dan sadrži predavanja eminentnih predavača iz svijeta blockchain tehnologije. Radionice su osmišljene na način da obuhvaćaju najvažnije dijelove blockchain tehnologije, a uz iskusne mentore, svakom će programeru omogućiti znanja i vještine potrebne za razvoj vlastitih blockchain projekata. Drugi dan donosi napredna predavanja o programerskim temama (Development talk track) i sveobuhvatna predavanja o ekonomskim i poslovnim temama (Business talk track). Development talk će pružiti programerima uvid u mogućnosti primjene ove tehnologije te izazove s kojima se mogu susresti, dok će sudionici na Business talk dijelu naučiti najbitnije o poslovnim modelima, marketingu i svemu onome što svaki projekt čini uspješnim. Business talk je idealan track za sve one koji nisu programeri, već poduzetnici ili žele to postati, a pritom su zainteresirani kako blockchain tehnologiju mogu primijeniti na vlastito poslovanje.

Vrhunski predavači i mentori

Programeri i poduzetnici će tijekom 2 dana trajanja konferencije imati priliku čuti mentore i
predavače koji su sudjelovali u uspješnim blockchain projektima i na taj način steklo neprocjenjivo
iskustvo. Peter Todd (Bitcoin Core Contributor), Paul Janowitz (Community Lead u Monerou), Bruno
Škvorc (CEO Bitfallsa), Alvaro Rodriguez (Direktor Marketinga u Bitboostu), Sulejman Sarajlija (Lead
developer Altcoina), Vasja Bočko (CEO IRYO networka), Mislav Javor (CEO AMPneta), Luka Klancir
(COO Async Labsa) i Andrew Lekar (Lead developer u Bitboostu) samo su dio eminentnih predavača
koje sudionici mogu očekivati na prvoj međunarodnoj konferenciji o blockchainu u Hrvatskoj.

Konferenciju podržavaju Degordian, Bitfalls, Feria Projekt i Mauer Electronics te Hotel Split kao
organizator Barbeque Beach Partyja i Ekonomski fakultet Split kao mjesto događanja predavanja i
radionica.

Ukoliko vas zanima blockchain tehnologija, želite steći nova znanja te sutra pomicati granice primjene ove tehnologije, pozivamo vas da se prijavite na konferenciju putem naše web stranice http://blocksplit.io/.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

3 Comments

  1. Pingback: Prva međunarodna blockchain konferencija u Hrvatskoj - Crypto Telegraf

  2. Pingback: Na kriptotržištu 83% muškaraca - Hrvatski Bitcoin Portal

  3. Pingback: Na kriptotržištu 83% muškaraca - Crypto Telegraf

Leave A Reply

X