Robotina ICO: Uvodi promjene u energetskom sektoru

1

Robotina, tvrtka za inovacije i kontrolu, pokreće svoju ICO kampanju s kojom planiraju prikupiti 28.5 milijuna dolara potrebnih za daljnji razvoj i širenje platforme, održivo rješavanje problema troškova električne energije, konstantnog povećanja potrošnje električne energije i povećati stabilnost električne mreže.

Robotina smanjuje troškove električne energije

Primjenom najsuvremenije tehnologije, platforma Robotina smanjuje potrošnju električne energije, smanjuje njezine troškove i optimizira funkcioniranje cjelokupne električne mreže praćenjem i kontrolom potrošnje električne energije u stvarnom vremenu te njezinom distribucijom. To radi tako da upravlja uređajima s kojih prikuplja i obrađuje podatke za svakog korisnika platforme. Ti se podaci zatim nude mrežnim operatorima ili proizvođačima električne energije, te i oni i korisnici mogu značajno uštedjeti na temelju zaključaka iz tih podataka.

IoT, AI + blockchain?

Robotina kombinira tri različite tehnologije u svojoj platformi, a to su IoT, AI i blockchain. IoT je sustav povezanih inteligentnih uređaja, digitalnih strojeva, objekata ili ljudi koji imaju jedinstvene identifikatore i sposobnosti prijenosa podataka preko mreže bez potrebe za ljudskom interakcijama. Umjetna inteligencija (AI) je srž i mozak Robotinine platforme koja dijelove podataka u IoT mreži u stvarnom vremenu pretvara u vrijedne i korisne informacije, te nagrađuje korisnike mreže.

Zadnja tehnologija koju koristi ova platforma je Blockchain tehnologija koja je već svim čitateljima dobro poznata, a radi se o decentraliziranoj knjizi koja sadrži niz pametnih ugovora potpisanih između različitih stranaka, a koji su definirani unaprijed i nitko ih ne može promijeniti ili osporiti nešto što je njima definirano. Pojedinci koji su uključeni u platformu su anonimni, ali je ugovor javan na javnom blockchainu, dok su sve transakcije šifrirane.

“Nakon uspješno implementiranih 1000+ projekata diljem Njemačke, Austrije, Slovenije, Švicarske i ostalim državama, bilo je vrijeme da dignemo svoje poslovanje na veću razinu i ponudimo svojim klijentima bolje i sigurnije decentralizirano rješenje. Ovakav razvoj je u potpunosti s našom vizijom da postanemo vodeći pružatelj pametnih povezanih rješenja, komponenata i platformi koje će pridonijeti novom modelu povezanog društva. Radujemo se što ćemo donijeti mjerljive prednosti svojim ICO investitorima.” Devid Palčić, CEO Robotina

Kao što smo najavili na početku članka, Robotina radi svoj ICO, a pre-sale je otvoren od 21 veljače. Tijekom pre-salea, investitori imaju mogućnost kupiti utilizacijske tokene (ROX) koji će se koristiti na Robotina platformi s bonusom od 10%. Tijekom pre-salea prosječna cijena po tokenu je postavljena na $0.05, gdje je hard cap za pre-sale postavljen na $15.5 milijuna. Za glavnu prodaju tokena će ponovno biti izračunat omjer ETH/ROX. Robotina pozdravlja sve zainteresirane strane, koje žele biti dio ove revolucije u energetskom sektoru i poziva ih da posjete njihove službene web stranice i ispune KYC obrazac kako bi dobili priliku za investiranjem.

Na Robotina platformi će postojati mogućnost naplate s nekim drugim tokenima te s fiat valutama, ali će samo s ROX tokenima biti moguće ostvariti posebne popuste.

Stabilna kompanija koja već sada zapošljava 50 stručnjaka

Robotina je EU kompanija koja zapošljava više od 50 eksperata koji su fokusirani na inovativnu automatizaciju i kontroliranu tehnologiju. Svi njihovi proizvodi uključuju njihovu vlastitu tehnologiju, a tvrtka ima vlastiti istraživački centar te proizvodni pogon. U kombinaciji stručnosti i sposobnosti može brzo i ekonomično uvesti nova rješenja koja predstavljaju standarde za sadašnjost ali i za budućnost. Njihov poslovni model uključuje cijelu vertikalu, od providera energije do mrežnih operatera. GOFLEX zajednica i NEDO Slovenija su izvrstan primjer ovakve suradnje.

Ako vas interesira više informacija o Robotina projektu koji pokušava primjenom blockchain tehnologije poboljšati energetski sektor posjetite njihovu službenu web stranicu i saznajte više informacija na www.robotinaico.com
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

  1. Pingback: Blockchain Alliance Europe organizira važan događaj u Sloveniji - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X