Blockchain Alliance Europe organizira važan događaj u Sloveniji

0

Neprofitna organizacija želi privući članove iz cijele Europe, tako i iz Hrvatske, a jedini uvjet je da razvijate blockchain tehnologiju.

Udruga Blockchain Alliance Europe je neprofitna organizacija iz Slovenije koja spaja poduzeća iz Europe i pravne osobe koje koriste ili su u procesu implementacije blockchaina.

Osnovana je s ciljem međusobne pomoći na području razvoja poslovanja, umrežavanja te suradnje između članova sa sličnim interesima, a sva poduzeća koja na bilo koji način razvijaju nešto na blockchainu, pozvani su da se pridruže njihovom radu.

Udruga nastoji podići svijest o važnosti blockchain tehnologije u cijelom društvu od poduzeća do svakog pojedinca, stoga informira javnost o blockchain tehnologiji.

U svojoj viziji udruga je istaknula da želi postati ključan igrač na tržištu koji će Sloveniju i samu Europu pretvoriti u centar kripto tržišta.

Predsjednica udruge je Tanja Bivic Plankar koja iza sebe ima bogati životopis s velikim iskustvom u digitalnom marketingu i društvenim mrežama, ujedno je i aktivna članica Regional Crypto Community-a, dok iza sebe ima bogato iskustvo rada na nekoliko blockchain projekata i ICOa.

Visoki potencijal udruge

Rad udruge zapeo je za oko poduzećima na globalnoj razini, pa su tako i neki od članova poduzeća, koja i sama iza sebe imaju uspješne ICO projekte:

Cofound.it

Razvijaju platformu koja u potpunosti koristi blockchain, a stvara se podrška za pokretanje startup-ova u cijelom svijetu.

Prikupljeno 56 565 ETH u ICO-u projekta – tadašnje vrijednosti $15 mil.

Viberate

Viberate poduzeće koje nudi uslugu kojom pokriva sve aspekte glazbene industrije. Njihova vizija je revolucionirati način predstavljanja i rezerviranja glazbenika, kao i otvoren svijet žive glazbe svima.

U svom ICO održanom u rujnu 2017.-te, Viberate je prikupio 10.714.285 dolara u samo 4 minute i 42 sekunde.

Prikupljeno 35 000 ETH u ICO-u projekta – tadašnje vrijednosti $10,7 mil.

Projekt Hive

Pobjednici su najboljeg ICO projekta na natjecanju CoinAgenda Global održanog u Barceloni, a platforma koju su stvorili osigurava malim poduzetnicima u cijelom svijetu brze i niske troškove likvidnosti.

Prikupljeno 2 087 BTC u ICO-u projekta – tadašnje vrijednosti $8,9 mil.

SportyCo

Sustav baziran na Ethereum platformi spaja sportaše, klubove i organizacije direktno s njihovim fanovima i potencijalnim investitorima.

Prikupljeno $5 mil.

SunContract

SunContract podržava energetsku zajednicu obnovljivih izvora energije trgovanjem peer-to-peer komunikacijom temeljenoj na blockchainu.

Prikupljeno 7 631 ETH u ICO-u projekta – tadašnje vrijednosti $2 mil.

Iznad navedena poduzeća na razne načine primijenila su blockchain tehnologiju i riješila neke probleme na tržištu i tako zauzela svoje pozicije s kojih sada ostvaruju dobit, a ujedno i otvaraju nova radna mjesta jer se njihov kapacitet poslovanja kontinuirano povećava.

European Blockchain Summit 2018

Sljedeći organiziran događaj od strane udruge bit će konferencija European Blockchain Summit 2018 koja će se održati 11. travnja u mjestu Kranj u Sloveniji.

O važnosti i kvaliteti događaja svjedoče i gosti predavači koji će održati predavanjai i sudjelovati u panel diskusijama, a od njih ćemo istaknuti samo neke, a to su:

Joseph Lubin – suosnivač Ethereum-a

Ralf Glabischnig – suosnivač Crypto Valley Labs

Miro Cerar – slovenski premjer

Tilen Božič – slovenski ministar financija

Više o cijelom programu pronađite na stranicama događaja i prijavite se kako bi pronašli svoje mjesto u publici.

Naš portal također je u zadnje vrijeme pisao o uspješnim projektima koji dolaze iz Slovenije, a projekti Eligma i Robotina samo su neki od njih koji su posljednjih mjeseci stupili na blockchain scenu.

A dok se u Hrvatskoj ne razvije pravi put za kripto tržište, nemojte se ustručavati i toplo vam preporučujemo da podržite rad ove udruge jer na dobitku ćete biti upravo vi, a ako vam je Slovenija predaleko, nemojte zaboraviti na udrugu UBIK koja je startala sa svojim aktivnim radom na području Hrvatske ove godine.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X