UnicornGo – prve generacije Gen-0 blockchain jednoroga dostupne na tržištu

0

Blockchain tehnologija dramatično mijenja globalni financijski sektor i privlači pozornost sve većeg broja ljudi i kompanija, a ideja UnicornGO na vrlo interesantan način koristi blockchain tehnologiju te je približava svakom prosječnom čovjeku preko gamifikacije.

Tvrtka UnicornGo PTE Ltd., uz pomoć venture kapital investitora Alexandera Borodich priprema decentraliziranu online igru koja prednjači svim dosadašnjim idejama upotrebe Blockchaina.

Njihov projekt omogućuje svim zainteresiranima korisnicima da zarađuju novac igrajući se s ljubimcima jednorozima, a njihov prvi jednorog, Gen-0 dostupan je za kupnju na službenim stranicama.

Suština projekta

UnicornGo ima svoj token CandyCoin koje je baziran na Ethereum blockchainu. U optjecaju se nalazi 12 000 000 njihovih CandyCoin tokena, a tokeni se mogu koristiti za kupovanje, prodavanje i razmjenu jednoroga i svog ostalog popratnog sadržaja od bombona do drveća, koji je potreban da bi ova bajka postala zanimljiva.

Prvi Unicorn Gen-0 već je dostupan na tržištu

Prodaja ovih jednoroga krenula je 10. ožujka 2018.-te, a trajat će dok ih se ne proda 30 000 komada nakon čega više neće biti kreiran niti jedan, a zaljubljenici u ovu igru moći će do njih doći jedino ako im ga proda drugi igrač.

Prva generacija ovih kripto jednoroga samo je početni korak, dok razvoj ovog projekta ovdje postavlja samo korijene, dok će ostali jednorozi koji će se pronaći na tržištu biti vezani genima koji se prenose pomoću blockchaina, a iza svega stoji stručan tim viskokvalificiranih stručnjaka koji će se pobrinuti za uspješnu provedbu ideje.

Specifične osobine koje su dodijeljene jednorogu Gen-0 su jedinstvene i slučajne za svakog od njih, a u njima  će se pojaviti 30% češće neke rijetke nasljedne osobine nego što će to biti u sljedećim generacijama.

Kupnjom ovog jednoroga, korisnik će dobiti jedinstvenog ljubimca, no iako su mu njegove osobine slučajno dodijeljene, njegov vlasnik moći će promijeniti ili poboljšati neke od njih.

U budućnosti će jedinstveni jednorozi biti od iznimne vrijednosti zbog svojih osobnosti na kojima mogu imati potomke, a potražnja za njima će rasti zbog potražnje drugih igrača jer će željeti njihove vrijedne potomke.

Svijet mašte ispunjen elegantnim i misterioznim kripto jednorozima koje korisnici mogu useliti u divnu kuću, hraniti, uzgajati i dobivati njihove potomke, samo je početak ove priče.

U sljedećoj fazi razvoja projekta na snagu će stupiti Augmented Reality, sučelje koje je kreirano u suradnji s Izetexom. U drugom kvartalu 2018.-te projekt najvljuje da će omogućiti korisnicima da kontroliraju svoje jednoroge snagom svojeg uma i misli. Oba sustava već su razvijena, a u izgradnji jednog sudjelovao je tim kojeg predvodi bivši dizajner poduzeća Tesla.

Novost 21. stoljeća

UnicornGO svojim projektom i jedinstvenim pristupom stvara globalan napredak u industriji igara u svijetu. Projekt svojom kompletnošću od transparentnosti blockchain tehnologije do stvaranja nove platforme koja igračima, osim uživanja u igri pruža mogućnost sudjelovanju u financijskom aspektu pruža i korist od svoje virtualne imovine.

Ako želite saznati više o ovom projektu i nabaviti svog prvog jednoroga, posjetite njihove službene stranice na https://unicorngo.io/ i svakako pročitajete njihov white paper.

A uskoro suradnja UnicornGo-a i Hrvatskog Bitcoin Portala za vas pripremaju iznenađenje u kojem ćete moći osvojiti tri Unicorn Gen-0, stoga stay tuned i pratite nas :).

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X