Cijene se povećavaju za najiščekivaniji događaj godine – BlockShow Europe 2018

0

BlockShow Europe 2018 – treća velika konferencija ovog brenda dedicirana pronalasku najpopularnijih inovacija, trendova i senzacija koje se trenutno odvijaju u Europskim i svjetskim blockchain scenama. Konferencija će se održati od 28-29. svibnja u Berlinu.

U svibnju, BlockShow Europe bit će posjećen od preko 3000 sudionika; ekshibicija konferencije sadržavat će više od 150 projekata, a preko 120 organizacija i kompanija će pružiti podršku za nadolazeći događaj. Ovo su duple veće brojke u odnosu na zadnju konferenciju iz studenog 2017, a u prosjeku 5 puta većoj nego je bila u Munichu prošlog travnja.

Cijene su se krenule povećavat, a trenutni pregled kotizacija je sljedeći:

  • Sudionik: €1088—>€1588

  • Investitor: €1888—>€2488

  • Startup: €588—>€988

Dobra vijest je da ukoliko do sada niste još kupili i dalje imate mogućnost iskoristiti promo kod Hrvatskog Bitcoin Portala.

Registracije za BlockShow Europe već traju, a cijena se postepeno povećava! Saznajte više i registrirajte se za konferenciju na službenim stranicama BlockShow Europe. Također, nemojte zaboraviti uštediti 20% pri vašoj kupnji jer je Hrvatski Bitcoin Portal za vas osigurao promo kod: 20BLOCKSHOW

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X