Europa pomiče granice Blockchaina!

0

Vrhunski predavači koji će objasniti u kojim granama se sve može vidjeti blockchain u budućnosti inspirirat će publiku na konferenciji Blockchaineum 2.0 u Budimpešti.

Konferencija će postati jedan od najvećih događaja na području centralne Europe, a organizirana je od strane poduzeća Blockchain Hub Consulting, specijaliziranog za konzultiranje o kriptovalutama i blockchainu te portala Bitcoinist.

Nakon iznimno uspješnog prvog djela konferencije Blockchaineum 1.0, održane u studenome prošle godine, organizatori su se ovoga puta odlučili dodatno potruditi pa su tako udružili snage sa Sveučilištem tehnologije i ekonomije iz Budimpešte, Sveučilištem Eotvos Lorand te sa Sveučilštem Corvinus također iz Budimpešte.

Iznimno smo ponosni na uspjeh koji smo postigli na prvom djelu ovog događaja koji je postavio dobre temelje te razgranao blockchain na lokalnoj razini, ali i postavio visoka očekivanja od nas. Sada želimo još više i pokazat ćemo što se sve može postići na nacionalnoj razini i u Europi s blockchainom. Norbert Radoki, CEO Bitcoinist 

Predavači koji podižu kvalitetu i izvrsnost konferencije dolaze s raznih područja, a od njih ćemo istaknuti:

Ray Youssef – CEO iz Paxfula
Daniel NagyEthereuma developer 
Rob Grey – CEO iz Cold Storage Coins-a
Csaba Csabai – CEO iz Inlock-a
Zoltan Nandor Sik potpredsjednik mađarskog Nacionalnog vijeća za telekomunikacije i informatiku

Svi polaznici ovog događaja imat će priliku umrežiti se s kvalitetnim ljudima s blockchain scene koji im mogu otkriti stvari koje nisu znali te mogu biti ključni za financiranje njihovih ideja.

U nastavku pogledajte video koji svjedoči o odličnom odazivu i atmosferi s prvog djela konferencije.

Za sve čitatelje koji su zainteresirani prisustvovati ovoj konferenciji, preporučujemo da posjete službene stranice događaja.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X