Konferencija Blockchaineum 2.0 u Budimpešti

1

Ideja za provođenje Blockchaineum konferencije pokrenuta je u 2017.-toj godini, kada su idejni začetnici ovog projekta, koji su ujedno i stručnjaci ovog područja, shvatili da blockchain ne samo da je tehnologija budućnosti, već nam stoji ispred vrata i pitanje je trenutka kada će postati naša svakodnevica.

Prvi dio konferencije Blockchaineum 1.0 održan je u studenom prošle godine, a o visokoj zainteresiranosti i posjećenosti svjedoči i video koji je zabilježio cijelu konferenciju, dok se broj posjetitelja vrtio oko 700 uzvanika.

Na konferenciji Blockchaineum 1.0 održanoj prošle 2017. godine, pronašli su se razni govornici i partneri, a pitanje na koje se pokušavalo odgovoriti jest što to zapravo blockchain znači.

Na drugom dijelu konferencije koji se održava 23. svibnja 2018.-te, glavni fokus je na stvaranju platforme gdje će odgovarati na nova pitanja ove revolucionarne tehnologije od strane vodećih domaćih i međunarodnih igrača u ovoj industriji. Nadalje cilj je stvoriti mjesto gdje se mogu susresti razni inovativni projekti te stvoriti temelji za nova prijateljstva i poslovne dogovore.

Razni predavači na ovoj konferenciji dolaze iz različitih zemalja, a predavanja će biti ili na engleskom ili mađarskom jeziku dok se interpretacija na engleski jezik odvija kontinuirano kroz cijelu konferenciju.

Za dijeljenje interesa i ljubavi prema ovoj tehnologiji, entuzijasti će imati cijeli dan na raspolaganju na konferenciji Blockchaineum 2.0 , a uz sve planirane događaje konferencija će biti i domaćin završnog događaja prvog mađarskog blockchain natjecanja Block Knights’ Contest.

Block Knights’ Contest je natjecanje koje organizatori provode u suradnji s Corvinus Fintech Center, a sva poduzeća koja na bilo koji način koristite inovativnu blockchain tehnologiju u svojem poslovanju ili dođu do nekog novog rješenja mogu se prijaviti i sudjelovati u istoj.

Zbog velikog broja ICO projekta koji obilježavaju cijelu 2017.-tu godinu kroz vrlo jednostavan način financiranja ideja, počelo se događati da se u moru projekta ne mogu raspoznati oni pravi u koje bi zapravo trebalo uložiti.

Cilj ovog natjecanja je istaknuti vrijedne projekte, za koje će stručni žiri odlučiti da imaju potencijala, a same nagrade neće biti novčanog karaktera već će pobjednici primiti potporu za ICO projekta kroz medijsku popraćenost i stručnim partnerima, ujedno i mentorima.

Na kraju natjecanja, poduzeća prezentiraju svoje ideje u pitch videima od 3 minute koji su trebali biti poslani do 18. ožujka, a bit će objavljeni na stranicama projekta, dok će se sami pobjednici proglasiti na konferenciji Blockchaineum 2.0.

Za sve čitatelje koji su zainteresirani prisustvovati ovoj konferenciji, preporučujemo da posjete službene stranice događaja.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

 

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

1 Comment

  1. Pingback: Konferencija Blockchaineum 2.0 u Budimpešti - Crypto Telegraf

Leave A Reply

X