Slovenski InsurePal prikupio $18M, IPL tokene možete kupiti na burzi livecoin.net

0

InsurePal, distribuirana platforma osiguravateljske industrije, završila je svoj ICO, gdje su prikupili $18 milijuna dolara, a glavna runda je rasprodana u svega 80 sekundi. Od 18. siječnja, IPL tokeni se mogu kupiti na livecoin.net kripto burzi. A prema riječima njihovog CEOa, uskoro će se moći trgovati i na drugim burzama.

ICO rasprodan u 80 sekundi

InsurePal je rasprodao 70% (140 700 000) svojih tokena u pre-sale rundi, dok su preostalih 30% tokena prodali za iznos od $5.4 milijuna dolara u impresivnih 80 sekundi. IPL tokeni su distribuirani investitorima odmah po završetku ICOa, 16 siječnja, a tokeni su par dana nakon toga dodani na kripto burzu livecoin.net, kako bi svi oni koji nisu uspjeli investirati u ICO mogli odmah kupiti tokene. Prema izjavi kompanije, 20 194 investitora su bila whitelistana za ovu prodaju, što je dobar pokazatelj da je interes za ove tokene ekstremno visok.

Pred ovim Slovenskim startupom sada započinju pravi izazovi

Ovaj slovenski startup je uspješnim završetkom ICOa dobio priliku da izgradi osigurateljsku platformu baziranu na društvenoj odgovornosti, a prema broju zainteresiranih investitora čini se da im podrške od kripto zajednice uopće ne fali. Navode kako planiraju lansirati svoju platformu u roku od 6 mjeseci, dok će pilot projekt započeti u UK-u gdje već pregovaraju s osiguravateljskim kompanijama i regulatorima.

Prikupljena sredstva će uglavnom koristiti za tehnički razvoj platforme, a tim koji će to razvijat će u velikoj većini ostati u susjednoj Sloveniji gdje se planira daljnje širenje tima.

Osiguranje je industrija s velikom potražnjom, osobito oko regulacija. Uzmemo li u obzir da InsurePal namjerava napasti ovu industriju s blockchain tehnologijom, svima je jasno da će trebati puno raditi na regulacijama kako bi mogli dobiti zeleno svjetlo za provedbu od raznih regulacijskih tijela.

Bitcoin pionir savjetuje InsurePal

Bitcoin pionir Charlie Shrem je jedna od savjetnika ovoga slovenskog tima, a koliko je on sretan što radi s timom kao što je InsurePal možemo saznati iz njegove izjave

InsurePalova najveća prednost je ideja i tim. Uzbuđen sam kada vidim kako ovaj tim razvija platformu. Prije svake suradnje se zapitam “Jel bi osobno koristio ovaj proizvod?”, a kod InsurePala, odgovor je DA. Charlie Shrem

Zašto je InsurePal poseban?

InsurePal izaziva globalno osiguravajuće tržište vrijedno 7 trilijuna američkih dolara sa svojom distribuiranom platformom. Primjenom mogućnosti blockchaina, uvode potpuno novi model odabira rizika, vođen znanosti i društvenim dokazima, a ne spekulacijama. Njihova mreža koristi peer-to-peer preporuke za poboljšavanje segmentacije, smanjenje troškova i poticanja svojih korisnika.

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici insurepal.io pročitajte njihov whitepaper.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X