Što nam donosi konferencija Blockchain Rethink Trust u Amsterdamu?

0

Rethnik Trust je blockchain konferencija koja će se odmaknuti od tradicionalnih okvira i fokusirati se na izgradnju mehanizama povjerenja u poslovanju i poduzetništvu temeljenog na Blockchainu.

Raznolikost profila kvalitetnih predavača potvrđuju popularna imena koja između ostalog dolaze iz kompanija kao što su Coinbase, IBM, Bosch, ING, CoinAlpha, Bankex, Zededa i drugih poduzeća.

Organizatori ove konferencije ističu da se ovdje ne radi o još jednoj konferenciji u nizu, već je cilj sagledati fenomen blockchain tehnologije očima vrhunskih inženjera i lidera industrije koji su spremni svoje znanje podijeliti s kripto entuzijastima.

Ovim pristupom, ujedno se i teži tome da se odmaknemo od tradicionalnih okvira razumijevanja i pogleda na blockchain.

Usredotočenost konferencije jest pokriti teme od integracije blockchaina do njegove primjene u ključnim industrijama, a glavni fokus jest na izgradnji mreže povjerenja između poduzeća koja će se bazirati na blockchain tehnologiji.

Ključni predavači:

Christopher Ferris iz IBM-a koji je na IT sceni već 38 godina, a svoje iskustvo potvrđuje kvalitetom mnogobrojnih projekata.

Mariana Gómez de la Villa iz ING-a, predstavnica Blockchain programa kojim se želi razviti puni potencijal i vrijednost Distributed Ledger tehnologije.

Konferencija se održava u petak 29. lipnja u Amsterdamu, a sastoji se od dva dijela: predavanja i radionica (workshops):

Na programu su 3 radionice:

Hyperledger Fabric

Održava je Arnaud Le Hors stručni suradnik i član Blockchain Open Technologies iz IBM-a

Choosing Proper Blockchain Technologies for Your Business

Moderator ove radionice je Tim Kozak voditelj tehnologije u Intellectsoft Blockchain Lab-u

Blockchain in Scala

Voditelj ove radionice je Nick Edmonds, CTO i suosnivač Topl-a

Cijene ulaznica kreću se od €299 do €755, a uz promo kod Crobitcoin_BTR18 za vas smo osigurali 10% popusta na cijene. Za ostvarivanje popusta na cijene, kliknite na link.

Domaćini i organizatori ove konferencije su:

Intellectsoft Blockchain Lab, poduzeće koje se bavi blockchain konzaltingom, a u svojem sastavu ima inženjere i stručnjake koji se bave developmentom i razvojem kriptovaluta na području Istočne Europe

By the Bay Series, organizatori koji imaju jednu od najjačih zajednica na svijetu i spajaju preko 10 000 developera te su ujedno i poznati po kvaliteti održanih konferencija, što potvrđuju i brojke njihovih evenata gdje se uvijek skupi 500 vrhunskih stručnjaka i rukovoditelja o pojedinačnoj temi

Pozivamo vas da nam se pridružite u Amsterdamu i otvorite novi horizont prema povjerenju koji će doći primjenom blockchaina u svakidašnjem poslovanju.

Za više informacija o događaju i cijelom programu, posjetite službene stranice i saznajte sve dodatne informacije https://rethinktrust.org.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X