Trodnevna Around the Block radionica na FER-u

0

Blockchain je definitivno najtraženije znanje za IT struku u 2018. godini i jedna od tehnologija budućnosti, područje koje je na svom začetku, a već ima opseg tržišne valuacije preko 300 milijardi dolara.

Stručna radionica  “Around the Block” namijenjena je ponajprije studentima, no predavanja su otvorena i za sve ostale koje zanima ova tematika.

Prvi dio radionice zamišljen je kao teoretska predavanja na ovu temu, a održat će se 11.4. i bit će otvorena za sve zainteresirane posjetitelje.

U drugom djelu odvijati će se stručna radionica “Around the Block”  o blockchain tehnologiji i njenim primjenama koja će se održati od 11.4. do 14.4. u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Iza cijelog projekta stoji studentska udruga EESTEC LC Zagreb i imena organizatora Alen Hrga, Anton Filipović, Hana Horetzky i Krešimir Ostović.  

Iako je ulaz otvoren za sve zainteresirane posjetitelje, zbog ograničenja mjesta za sada će se na radionicu primiti 40-ak polazanika stoga osigurajte svoj dolazak na vrijeme, prijavom na sljedeću poveznicu eestec.hr/blockchain.

S obzirom na veliku zainteresiranost za tehnologiju blockchain, odlučili smo organizirati radionicu na kojoj bismo primili 40 visoko motiviranih, zainteresiranih i proaktivnih studenata. Nakon niza edukativnih predavanja koja će biti otvorena i za javnost, studenti će se okušati u samostalnom programiranju na blockchain platformi Ethereum te izradi decentralizirane aplikacije te vlastite kriptovalute na Ethereum platformi.

Okvirni raspored predavanja koji je za sada dostupan podložan je manjim izmjenama od strane organizatora:

Srijeda 11.4. – Otvorena predavanja

  • 13:00 – Svečano otvaranje: (B5)
  • 16:00 – Blockchain 101: Uvod u blockchain i kriptovalute (B3)
  • 17:00 – Blockchain na putu prema singularnosti (B3)
  • 18:00 – Primjena blockchaina u zdravstvenim sustavima (B3)
  • 19:00 – Electrocoin (B3)

Četvrtak 12.4.

  • 16:00 – Ethereum tehnologije i razvoj decentraliziranih aplikacija (A201)
  • 18:00 – Radionica Degordian: Aplikacija (A201)

Petak 13.4.

  • 16:00 – Radionica Electrocoin: Podizanje privatnog Ethereum blockchaina (A201)
  • 19:00 – Uvod u hackathon (A201)

Subota 14.4.

  • 9:00-20:00 – Hackathon (A201)

Za kraj će svi sudionici uz diplomu o pohađanju dobiti i dodatak za CV s detaljnim popisom stečenih vještina, stoga vas savjetujemo da rezervirate svoj termin na vrijeme i uključite se u radionicu.

Više o radionici možete saznati na službenim stranicama projekta web stranici, Facebooku i LinkedInu.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X